Invitatii nunta

Surprinde-ti invitatii cu ajutorul colectiilor unice de papetarie realizate manual de catre echipa noastra!

Invitatiile caligrafice sunt acele invitatii simple, delicate si de neuitat pe care mirii aleg sa isi asterne povestea magica care ii leaga. Acestea sunt un mod inedit prin care puteti sa le transmiteti vestea cea mare celor dragi. Pe langa invitatii, putem realiza meniurile, place cardurile sau numerele de masa pot tot manual, in functie de tematica aleasa.

Eprubeta vintage cu mesaj caligrafic reprezint un “must” in materie de invitatii in acest an. Scrisa elegant pe o foaie de calc, accesorizata cu un sigiliu de ceara, flori de lavanda si cu un detaliu metalic, invitatia in eprubeta este in mod cert cel mai inedit mod prin care iti poti surprinde invitatii.

Stim cat este de greu sa va gasiti invitatia de nunta potrivita, asa ca ne-am gandit ca fiecare cuplu sa aiba oportunitatea sa isi creeze de la zero invitatia perfecta pentru marele eveniment.

Daca ai o tematica anume sau un model pe care doresti sa il abordam, trimite-ne un e-mail cu toate detaliile si hai sa realizam impreuna papetaria de poveste a evenimentului tau!